ÅRETS TAGMALER 2017

​KVALITET OG MILJØ

Iso Paint Nordic A/S har en moderne effektiv fabrik på 6000 m² med eget udviklingscenter hvor der konstant arbejdes med at forbedre både produkter og hensynet til miljøet. Det har resulteret i at de er blevet tildelt Blomsten - EU's miljømærke på et af deres produkter.

Iso Paint Nordic A/S er ligeledes dobbeltcertificeret siden 2001 i overensstemmelse med DIN EN ISO 9001 (kvalitetsstyring) og DIN EN ISO 14001 (miljøstyring) og overholder dermed de gældende forskrifter og love vedrørende beskyttelse af miljøet.

Produktionsfaciliteterne er blevet opdateret, så de møder de state-of-the-art miljømæssige krav, med høje investeringsudgifter, som sikrer, at hensyn til miljøet starter allerede i produktionen.

Samtidig står Iso Paint Nordic A/S for et vedvarende bidrag til en forbedret beskyttelse af miljøet ved at tage forebyggende forholdsregler f. eks. ved at være medlem af Green Network, som fokuserer på klima, social ansvarlighed samt professionel sundhed og sikkerhed.  

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Få et GRATIS Tagtjek

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmaoplysninger

Tagmaler Kim Bollerup ApS
​​CVR: 32265596

Her finder du os

Frederikshavnsvej 734

9870 Sindal

Kontaktoplysninger

Telefon: 29 67 41 71

E-mail: kimbollerup@tolne.dk