​Algebehandling af tag, fliser og murværk i Nordjylland

Døjer du med alger eller mos på tag? Så er det nok ved at være tid til en professionel algebehandling. Hos Tagmaler Kim Bollerup ApS tilbyder vi algebehandling af tag, fliser eller facader for kunder i og omkring Sindal, Frederikshavn og Hjørring samt resten af Nordjylland.

En algebehandling kan bl.a. bruges til tag, facadebelægninger, vægge, trapper, rensning af fliser, terrasser mm. Efter vi har udført algebehandling af fx dit tag, lægger vi et kort i postkassen, hvis I ikke er hjemme, så I kan se, at vi har været der. Vær opmærksom på, at en algebehandling af tag kun kan udføres i tørvejr og rolige vindforhold. Ved bestilling af algebehandling er det meget vigtigt at kontrollere, hvor regnvandet bliver ledt hen. Det må fx ikke ledes videre til vandmiljø, fiskedamme, regnvandstønder til vanding af drivhuse mv.

Hvordan foregår en algebehandling af tag?

Hvordan foregår algebehandlingen? Og hvornår skal det gøres? En algebehandling af tag forebygger alger og mos på taget, forlænger tagets levetid og får det til at fremstå flottere, sundere og stærkere. Alger og mos gør taget sårbart, fordi rødderne gror ned i de små revner, suger vand til sig og får taget til at revne, når frosten sætter ind.

Når taget algebehandles en gang årligt, forlænger du tagets levetid markant – dels fordi mos og alger ikke kan gro, men også fordi du ved en grundig algebehandling af tag samtidigt opdager eventuelle fejl og skader på taget i god tid.

Har du fået lagt nyt tag på huset eller fået dit tag malet hos os, anbefaler vi at vedligeholde nye og nymalede tag med en algebehandling ca. hvert andet år for at holde en pæn og ren overflade.

En algebehandling af tag består af en oversprøjtning af taget med et algebekæmpende middel. Denne algefjerner til tag beskytter taget mod alger og mos. En algebehandling bliver altid udført mellem marts og november måned pga. det danske klima.

Ring til os og få bugt med mos og alger på tag

Er du interesseret i en konkret pris på algebehandling af tag, er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi kommer gerne med et gratis tilbud på din tagopgave.

Ring til os på telefon: 29 67 41 71 eller skriv til e-mail: kontakt@kimbollerup.dk. Så vender vi tilbage lige så snart det er muligt.​

Navn
Adresse *
 
Post nr.
Telefon *
 
E-mail *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

​Firmaoplysninger

Tagmaler Kim Bollerup ApS
​​CVR: 32265596

Her finder du os

Frederikshavnsvej 734

9870 Sindal

Kontaktoplysninger