​Fliserensning har vi mere end 33 års erfaring med

Er dine udendørs fliser ramt af flisepest? Så kommer vi gerne og udfører fliserensning, så dine fliser igen kan se ud som nye. Hos Tagmaler Kim Bollerup ApS er vi eksperter i alle opgaver inden for rensning af fliser. Vi kommer mest i og omkring Sindal, Frederikshavn og Hjørring, men servicerer gerne kunder over resten af Nordjylland også.

Med mere end 33 års erfaring inden for fliserensning, kan du trygt vælge os som din næste samarbejdspartner. Vi har den rette viden og ekspertise, når det gælder både afrensning af tage, algebehandling og imprægnering af fliser. Hvis din terrasse er grøn af alger, så kan du altså med fordel kontakte os for at få bugt med problemerne.

Professionel rensning af fliser med miljøgodkendt udstyr

Vi har et stort fokus på at foretage professionel rensning af fliser, hvor vi udelukkende anvender miljøgodkendt udstyr. Derudover anvender vi det nyeste udstyr på markedet, hvilket sikrer dig et smukt og solidt resultat hver gang – og så endda til en fordelagtig pris.

Hvis du har problemer med alger på fliser, er det en god idé at handle hurtigt. Hvis algerne får lov til at sidde på fliserne i for lang tid, kan de nemlig ødelægge selve flisen. Det kan derfor godt betale sig at få professionel hjælp til rensning af fliser, hvis du ønsker at slippe for at skulle ud og investere i helt nye fliser.

Kontakt os for at høre mere om fliserensning

Hvis du kunne tænke dig at høre nærmere om priser eller dine muligheder for fliserensning, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon: 29 67 41 71 eller på mail: kontakt@kimbollerup.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med flere informationer om fliserens.

Navn
Adresse *
 
Post nr.
Telefon *
 
E-mail *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

​Firmaoplysninger

Tagmaler Kim Bollerup ApS
​​CVR: 32265596

Her finder du os

Frederikshavnsvej 734

9870 Sindal

Kontaktoplysninger