Isolering af loft er der mange gode grunde til​

Mangler du hjælp til isolering af loft i dit hus? Så er du kommet til det rette sted. Hos Tagmaler Kim Bollerup ApS tilbyder vi hjælp til forskellige former for isolering – bl.a. loftisolering, hulmursisolering og isolering af etager. Vi kommer primært i Sindal, Frederikshavn, Hjørring og resten af Nordjylland, men kører også gerne omkring Vendsyssel og andre områder.

Vi er certificeret CBI Danmark +Partner og dermed med i et landsdækkende netværk, som står for bæredygtigt samarbejde og indblæsning af isolering af høj kvalitet.

Hvis du oplever, at dit hus er meget varmt om sommeren og koldt om vinteren, kan det være et tegn på, at din isolering af loft, etager eller mur ikke er tilstrækkelig. Heldigvis står vi klar til at rykke ud og hjælpe dig med isolering af din ejendom med enten papiruld eller flamingo. Der er flere gode grunde til, at du bør have en god isolering af dit hjem. Du kan bl.a. opnå en stor besparelse på din varmeregning og opnå et bedre indeklima. Udover store besparelser er det også muligt, at få tilskud til udførelse af loftisolering.

Hvad koster loftisolering og hulmursisolering?

Vi er også behjælpelig med hulmursisolering, hvilket er en form for udvendig isolering, som er til stor gavn for dig og dit hjem. Den nøjagtige pris på en hulmursisolering afhænger af opgavens omfang, men vi arbejder altid udelukkende med konkurrencedygtige priser.

Når du får foretaget en loft- eller hulmursisolering, vil du typisk opleve, at din varmeregning bliver mindre, idet der holdes bedre på varmen. Dette er både med til at gøre huset mere værd på boligmarkedet, men formindsker også miljøbelastningen, idet dit energiforbrug effektiveres. Vi hjælper dig gerne med at finde den løsning, der er bedst egnet til din hulmur. 

Kontakt os for flere oplysninger om isolering

Skal vi udføre hulmursisolering eller isolering af loft hos dig, så kan du med fordel kontakte os med det samme for at høre mere. Når vi har snakket om din opgave og dine forventninger, så sammensætter vi et godt tilbud til dig.

Du kan kontakte os på telefon: 29 67 41 71 eller på e-mail: kontakt@kimbollerup.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.​

Navn
Adresse *
 
Post nr.
Telefon *
 
E-mail *
 
Tagtype
Uddyb beskrivelsen af dit tag
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

​Firmaoplysninger

Tagmaler Kim Bollerup ApS
​​CVR: 32265596

Her finder du os

Frederikshavnsvej 734

9870 Sindal

Kontaktoplysninger