​Professionel rensning af tag med miljøgodkendt udstyr

​Trænger taget til en professionel tagrensning? Hos Tagmaler Kim Bollerup ApS tilbyder vi rensning af tag med miljøvenlige produkter – og til en god og billig pris. Vi gennemfører tagrensning med det nyt og miljøgodkendt udstyr. Desuden er det godkendt med den bedste rensekasse-filtrering, hvilket gør, at der også spares på vandudgiften. Med en tagrensning og efterfølgende tagmaling kan man undgå yderligere nedbrydning af taget. Vi udfører primært rensning af tag i og omkring Sindal, Frederikshavn og Hjørring, men kører gerne i hele Nordjylland.

Med over 33 års erfaring i branchen har vi en bred viden og ekspertise, når det gælder afrensning af tag (fx i asbest). Renseren filtrerer vandet fra tagrensningen, så rester fra taget ikke ledes ud i kloaksystemet, hvilket ikke må ske. Asbestrester og andet indhold fra det anvendte filter deponeres efter reglerne om asbestaffald.

Under rensning af tag går vi taget igennem for skader og løse skruer, der skal spændes eller skiftes. Efterfølgende får taget en algebehandling, der går ind og dræber evt. svampesporer, mos eller alger, der kunne være tilbage efter en tagrensning.

Hvilke muligheder er der for de forskellige tagtyper efter tagrensning?

Efter afrensning af tage:

  • Ler-tegl – vil kunne fremtone som nye i farven efter afrensning
  • Betontegl – kan opfriskes med en ny farve på taget efterfølgende
  • Eternittag – kan fremstå hvide eller opfriskes med en ny farve
  • Skifertag – vil skulle males efterfølgende
  • Bliktag – vil kunne males efterfølgende

Ring til os for at høre mere om rensning af tag

Men hvad koster en tagrensning? Og hvor lang tid tager det? Du er altid velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål til tagrens. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på rensning af tag eller maling af tag, hvis dette ønskes.

Kontakt os for at høre mere om tagrensning på telefon: 29 67 41 71 eller e-mail: kontakt@kimbollerup.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Navn
Adresse *
 
Post nr.
Telefon *
 
E-mail *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

​Firmaoplysninger

Tagmaler Kim Bollerup ApS
​​CVR: 32265596

Her finder du os

Frederikshavnsvej 734

9870 Sindal

Kontaktoplysninger